Pubquiz Schiphol Group medewerkers @ VIVA, The Base

Dit is de actie van Nicky Bresser
Normal 15b36e44de59325d981e85f1f82bb344d0ae9327
van totaal € 200 (217%)

Als Royal Schiphol Group richten we ons komende jaren samen met Amref Flying Doctors op het verbeteren van de gezondheidszorg voor kwetsbare mensen in Afrika. Slimmeriken en fanatiekelingen van Schiphol kunnen daar een steentje aan bijdragen door mee te doen met de pubquiz voor dit goede doel!

​Op dinsdag 27 juni vanaf 17.00 uur in VIVA worden jij en je team gedurende verschillende rondes bevraagd over muziek, reizen en nog veel meer, onder leiding van Stefan van der Weide (alom bekend sinds zijn performance op de Burendagen). Dit alles gaat uiteraard gepaard met een heerlijk hapje en drankje. De winnaars mogen zich niet alleen de slimste mensen van Schiphol noemen; er zijn ook mooie prijzen te behalen.

Ook het werk van Amref wint bij deze pubquiz. De inschrijfkosten zijn € 5 per persoon en dit bedrag gaat linea recta naar hen toe. We vragen je om het bedrag in cash mee te nemen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 435 30-06-2017 | 16:49 Dank aan alle slimme Schiphol Group medewerkers, die met grote getalen meededen aan de Pubquiz!