Uganda Challenge 2018 - Hard work, magic moments - Alles voor een betere gezondheidszorg in Afrika

Dit is de actie van Jan Gebraad
van totaal € 6.000 (0%)

Mijn naam is Jan Gebraad en ik ben Teamleider Uitvoering bij de afdeling Plus op Schiphol. In Oktober 2016 heb ik meegedaan aan de Africa Classic. Dit evenement kwam op mijn pad en ik vond het een mooi concept, sponsorwerving voor een goed doel en vervolgens met eigen ogen in Afrika gaan kijken wat het werk van Amref Flying Doctors in houdt en wat het met de bevolking doet. Voor deze editie heb ik Euro 5120,- aan sponsorgeld bij elkaar gehaald voor Amref Flying Doctors.

Onlangs heb ik mij wederom opgegeven om deel te nemen aan zo een evenement, de Uganda Challenge. Deze vindt plaats in februari 2018.

Mijn drijfveer om hieraan mee te doen: In Nederland hebben wij een enorm goed sociaal stelsel waarin gezondheidszorg waanzinnig goed is geregeld. Zolang je hier niet al te veel gebruik van maakt besef je je dat lang niet altijd omdat het voor ons de normaalste zaak van de wereld is. Aangezien mijn dochtertje een lichamelijke beperking heeft heb ik er helaas wel mee te maken en ben ik elke dag weer blij dat ik in een land woon waar gezondheidszorg goed geregeld is. IN AFRIKA IS DIT NIET ZO en vandaar dat het mooi is om een bijdrage te kunnen leveren d.m.v. deelname aan de Uganda Challenge.

Elke donatie wordt gewaardeerd, hoe klein ook. Voor een bijdrage, kijk op: http://2018.africaclassic.nl/jan-gebraad

Groet, Jan Gebraad

 

P.s. Inschrijfgeld, vluchten, verblijf etc. betaal ik zelf dus alles wat gedoneerd wordt gaat rechtstreeks naar Amref Flying Doctors.

 

Mijn sponsorteller op de site van de Uganda Challenge staat momenteel op: Euro 2165,-

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 09-09-2017 | 09:27
€ 15 28-08-2017 | 20:45 Jan, ik help je graag!! Zoveel moed kan ik niet opbrengen, maar een collega die dat wel kan - geef ik graag een zetje in de goede richting!
€ 15 28-08-2017 | 12:20